Reglament

3 CIMS - VI TRAIL 30K [Versión en español]

Declaració responsable
Protocol-covid

 

IMPORTANT

Tots els participants inscrits a les curses de 3 CIMS, hauran de seguir el Protocol COVID19, i entregar a l’organització el document firmat de declaració responsable. Aquest Protocol podrà ser modificat en funció de l’evolució de la pandèmia.

Donada la situació d’incertidumbre que provoquen les contínues restriccions imposades per les autoritats sanitàries, la data de les curses podria modificar-se o fins i tot anul·lar-se.

1. Descripció

La VI edició de 3 CIMS - Trail 30K, es realitzarà el dia 3 d'octubre de 2021 a Vilafamés (Castelló). L'eixida serà a les 8.00h des de la Plaça de la Font.

2. Recorregut

El recorregut del VI Trail 30K té una distància aproximada de 30 km, amb un desnivell positiu de 1600m D+.

L'eixida i l'arribada estarà situada a la Plaça de la Font. En cas de males condicions meteorològiques o restriccions sanitàries, podrà ser ubicada al poliesportiu municipal.

Per completar l'itinerari s'estableix un temps màxim de 6.30 hores. A més, s'estableixen els següents controls de pas. Tot aquell que arribe amb un temps superior serà desqualificat.

 • Font Sant Marti (16 km)      3h 30m
 • Meta (30 km)                       6h 30m

Hi haurà un mínim de 6 avituallaments, més un avituallament final a l'arribada.

L'itinerari estarà senyalitzat amb cinta abalisadora.

És una prova de gran fons per muntanya, pel que recomanem una bona forma física, ja que es superen desnivells considerables.

No es permet la participació a menors d'edat.

Si un participant abandona la prova durant el transcurs de la mateixa, haurà d'avisar al control més pròxim o als components de l'escombra.

Serà motiu de penalització o desqualificació:

 • No passar per tots els controls.
 • Rebre ajuda externa fora dels punts d'avituallament.
 • No realitzar la totalitat del recorregut a peu pel lloc marcat per l'organització.
 • Embrutar o degradar l'itinerari.
 • No portar el dorsal en la part davantera de la samarreta o modificar-lo.
 • No prestar auxili a qualsevol participant que ho necessite.
 • No arribar al control de pas dins del temps màxim previst per l'organització.

L'organització limita a 300 la quantitat de participants per motius de seguretat.

3. Inscripció i forma de pagament

Tot i que la prova està limitada a 300 participants, l’organització es reserva el poder afegir altres inscripcions per compromisos publicitaris i/o organitzatius. Un cop exhaurides les 300 inscripcions disponibles, no hi haurà llista d'espera per cobrir possibles baixes.

S'estableixen els següents períodes i preus de pagament:

PROMOCIÓ INICIAL amb PREU ÚNIC - Del 28  juliol al 8 agost de 2021

15 € *

Del 9 d'agost al 19 de setembre de 2021

20 €

Del 20 de setembre al 26 de setembre de 2021

25 €

* Aquest preu és ÚNIC i EXCLUSIU. No està sotmès a cap descompte ni cap recàrrec.

* No s’admetran inscripcions fora de termini, a no ser que l’organització ho considere.

Tot aquell participant que no estiga en possessió de la llicència FEDME o acredite una assegurança que cobrisca la participació en aquest tipus de proves, tindrà un recàrrec de 2 euros en la inscripció.

Els socis del CM Vilafamés tindran un descompte de 3€ en la inscripció.

Es podrà realitzar la inscripció al web https://www.urbanrunningcastellon.com i físicament en la tenda Urban Running Castellón, Avda. Pérez Galdós 4 baix, Castelló, 12002.

S'estableixen els següents períodes de retorn de la inscripció, en cas de voler anul·lar-la per motiu mèdic justificat:

 • Els inscrits en el període de Promoció Inicial no tindran cap opció de retorn d’inscripció.
 • Del 9 d'agost a l’1 de setembre: el 75% de la inscripció.
 • Del 2 al 15 de setembre: el 50% de la inscripció.
 • A partir del 15 de setembre, no es retornarà cap quantitat de diners.

Si algún participant pateix alguna al·lèrgia alimentària, complimenteu el formulari de la inscripció, també podeu enviar un correu a cmvilafames@gmail.com i tindreu tot el necessari en tots els avituallaments i sobretot en el avituallament final de meta.

La inscripció dóna dret a:

 • Els 6 avituallaments més el situat a l'arribada.
 • Bossa del corredor i sorteig de regals.
 • Assistència sanitària durant el transcurs i al finalitzar la prova.
 • Transport dels participants que abandonen fins a l'arribada.
 • NO hi haurà zona de massatges. NO hi haurà servei de dutxes.
 • Informe del temps realitzat i diploma on-line a través de la web.
 • Fotògraf oficial.

4. Aspectes mèdics importants

No es recomana l'automedicació. Els serveis sanitaris no es faran responsables dels possibles efectes adversos o secundaris.

En cas de tindre prescrit un medicament, cada participant l'haurà de portar durant la cursa.

Si es pateix alguna malaltia que es considera que deu de conèixer l'organització, s'ha de fer saber en el moment de la inscripció o enviar un correu electrònic a cmvilafames@gmail.com

5. Entrega de dorsals

El lliurament de dorsals es realitzarà:

 • Del 29 de setembre a l’1 d’octubre en Urban Running Castellón, Avda. Pérez Galdós 4 baix, Castelló. Demanem a tots els inscrits que facen el possible per replegar el dorsal en aquestes dates.
 • Dissabte 2 d’octubre 2021: de 17h a 19h a la Plaça Ferrer Forns de Vilafamés.
 • Diumenge 3 d'octubre 2021: de 6.30h a 7.45h a la Plaça Ferrer Forns de Vilafamés.

Per recollir el dorsal serà imprescindible presentar el DNI.

Els participants federats o en possessió d’una assegurança hauran de mostrar-la al recollir el dorsal. En cas de no mostrar-la hauran d’abonar els 2€ en concepte d’assegurança.

6. Categories

Es donaran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria. Aquestes quedaran establertes tant en homes com en dones de la següent manera:

 1. Sènior (fins 39 anys).
 2. Veterà (40 a 49 anys).
 3. Màster (a partir de 50 anys).
 4. Local (per a empadronats en la localitat ó socis del CM Vilafamés).
 5. Parelles masculines*
 6. Parelles femenines*
 7. Parelles mixtes*
 8. Es premiarà amb una paletilla als clubs/equips amb un mínim de 10 participants inscrits en la prova.
 9. Es premiarà amb un obsequi al primer classificat absolut masculí i femení.
 10. Es premiarà amb un obsequi al classificat de major i menor edat, tant masculí com femení.

*NOTA: Per a optar a la classificació de parelles, es tindrà de formalitzar la inscripció com a tal en el moment de realitzar-la, renunciant així a la resta de categories. A més serà obligatori que la parella entren junts en la línia de meta.

*NOTA: Si en algún moment de la cursa un membre de la parella, es veu obligat a abandonar, l'altre podrà seguir en carrera i poder puntuar com a individual (sempre que l'altre haja estat retirat).

L’edat que delimita cadascuna de les categories fa referència a l’edat que complirà el participant durant l’any en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova.

El lliurament de trofeus serà a les 13h aproximadament.

7. Reclamacions

Es podran presentar reclamacions al jurat de carrera. Aquestes hauran de ser presentades com a màxim 1 hora abans del lliurament de trofeus.

8. Acceptació i modificació del reglament

Tots els participants, pel fet de prendre l'eixida, es comprometen: a l'acceptació d’aquest reglament, seguir en tot moment les pautes del protocol Covid 19 i entregar a l’organització el document firmat de declaració responsable.

El mal temps no serà obstacle per a la realització de la prova, si bé l'organització es reserva el dret de suspendre o modificar el recorregut si ho considera oportú. Si es dóna aquesta possibilitat no es tornarien els diners de la inscripció.

Els participants eximeixen als organitzadors i col·laboradors de tota responsabilitat davant qualsevol mal que pogueren patir durant el transcurs de les proves en cas d'accident o lesió.

L'organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participen sense dorsal o sense haver formalitzat degudament la seua inscripció.

L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament. Si es dona el cas, aquestes modificacions seran comunicades amb antelació als participants.

9. Drets d'imatge

Tots els participants renuncien expressament els seus drets d’imatge durant la prova i renuncien a tot recurs contra l’organització per l’utilització de dita imatge. Les imatges i reproduccions que es generen d'aquest esdeveniment esportiu, podran ser utilitzades per l'organització, per a la projecció de l'esdeveniment, i mai pel perjudici de les persones ni dels drets fonamentals de les mateixes.

10. Protecció de dades

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades quedaran incorporades i tractades en un fitxer titularitat del Club de Muntanya Vilafamés. Podeu exercir, per escrit, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d’oposició, davant el Club de Muntanya Vilafamés.

MOLT IMPORTANT

Es suspendrà la prova en cas de decretar-se el 3 d'octubre Alerta 3 per risc d'incendis forestals, com així ho estipula la resolució del 22 de febrer del 2017 de la direcció general de Mitjà Natural i Avaluació Ambiental, publicada en el DOCV el passat 16 de març.

A causa de ser aliè a l'organització de la prova NO es podrà retornar la inscripció de la carrera.

 

 

PerfilBuscar en el sitio

© 2015 Tots els drets reservats.